Harsen of Waxen

Harsen of waxen?

Harsen en waxen betekent eigenlijk hetzelfde, harsen is het Nederlandse woord voor waxen. Maar er is wel degelijk verschil.Hars hecht zich aan de huid en aan het haartje, waardoor er meer irritatie kan ontstaan. Hierbij wordt gebruik gemaakt van vloeibare hars die aangebracht wordt door middel van een roller of een spatel. Deze vloeibare hars wordt eraf gehaald met een harsstrip.Wax hecht zich daarentegen alleen aan het haartje, waardoor dit geschikter is voor een gevoelige huid. Hierdoor zal je merken dat er minder irritatie zal ontstaan. Bij waxen wordt gebruik gemaakt van harde hars, deze moet verwarmd worden. Deze hars wordt niet verwijderd met een strip, maar met deze haal je eraf me de hand.En waarom harsen of waxen en niet scheren? Nou dat heeft te maken met het feit dat bij scheren enkel het gedeelte van het haartje verwijderd wordt dat zich boven het huidoppervlak bevindt. Hierdoor kunnen de haren gestimuleerd worden tot overproductie, waardoor de haren telkens sneller en dikker teruggroeien. Bij harsen en waxen wordt het volledige haartje, inclusief de haarwortel verwijdert. Uiteindelijk kan het zijn dat met harsen of waxen de haartjes niet meer teruggroeien.

Gewoon mooi by renendie werkt met Depilève. Dit staat letterlijk voor pijnloze (lève) epilatie (depi). Depilève heeft verschillende soorten waxmethodes:

  • Stripwaxing: waxmethode met een roller- of spateltechniek met een wegwerpstrip
  • Filmwaxing: waxmethode zonder strips, waarbij de wax hecht aan het haartje en niet aan de huid
  • Cerazyme: is de perfecte en unieke combinatie van filmwax énhuidverjonging

Dit zijn de voordelen van depilève:

  • Lichaamshaar blijft langer weg. Na een waxbehandeling in de salon ben je 2 tot 3 weken van de haartjes af. Wanneer u vaker een behandeling ondergaat blijven de haartjes steeds langer weg.
  • Lichaamshaar komt dunner terug. Dus zeg maar gedag tegen de stoppels!
  • Haargroei vermindert op termijn als je op regelmatige basis een waxbehandeling ondergaat.
  • De filmwax van depilève hecht alleen aan de haartjes en niet aan de huid. Dit zorgt voor een zo pijnvrij mogelijke ervaring.
  • Depilève is met CERAZYME de enige op de markt met een anti-aging waxconcept. Het verwijdert de haartjes én heeft een huidverjongende werking.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *